mandag 24. mai 2010

Pinsetrening

Laget har brukt pinsen godt. Skulle bare mangle med NC åpning i Holmestrand bare 1 uke unna. Søndag ble det 18mil på sykkel. Syklet fra Kongsberg til Holmestrand der vi ble møtt av Tom og Co. i Team Intersport Nakkamura. De viste oss rundt i både NM løype og NC løype. Tusen takk for det! Deretter ble de hjemtur via Drammen og Hokksund.

Søndag sto den berømte Gaustarunden for tur. 220km via Rjukan, Gaustadblikk, Tuddal og Notodden. Holmestrandgutta tok turen til oss denne dagen. Vi stilte med Even og Espen. Espen måtte desverre snu i Hovin pga tekniske problemer, men Even vant kampen om Gaustadtoppen. Vi håper han gjør det når det virkelig gjelder 7.august også:-)

Mandag kjørte vi overgangstrening i Kongsberg. 2 x (40km sykkel + 10km løp) i NM løypa vår. Relativt rolig og samlet første gjennomkjøring. Så ble det full spiker etter det. Bjørnar og Even syklet fort og blåste gjennom på 57min på litt under 40km. På løp deretter var Even den sterkeste og løp nesten like fort som da han vant kongsberg triathlon i august. Pent det etter 220km dagen før. Tore fulgte også bra med på tempoet, med Bjørnar, Espen og Knut Ole litt bak.

Alt i alt en bra treningshelg. Vi gleder oss til sesongåpning 29.mai!

1 kommentar:

  1. Ønsker å legge til at det var David Ekroll som vant alle flatene på langrunden på søndag. Veldig sterkt kjørt! Fortjener kreditt for det.
    I tillegg er jeg skyldig han kr.22,- for is på turen.

    SvarSlett