søndag 30. mai 2010

OK sesongstart i Holmestrand

Vi innledet sesongen med NC på sprint distansen i Holmestrand igår. 750m svømming i Høyanghallen først. Even og Espen i første heat svømte helt likt og klokket 12.13 og 12.14. Knut Ole debuterte i triathlon idag, og var beste mann fra BK i bassenget på 11.23 i heat 2. Han svømte i samme bane som Tore, som langtfra hadde dagen og klokket 14.29.

Det var veldig tett etter svømmingen og gode muligheter for å kjøre seg opp i feltet. Knut Ole var nr. 11, Espen 23 og Even 24. Even og Espen syklet sterkt fra første tråkk og raste oppover i feltet. Inn til veksling var de oppe på 6. og 7. plass med Even litt foran ut på løpinen. Han fortsatte opphentingen og løp seg opp til en god 5.plass. Espen fikk nok litt svi for hard sykling og mistet 2 plasser på løp. Dermed ble det en solid 9.plass.

Knut Ole ble passert av Even og Espen og noen flere på sykkel, men løp seg opp i feltet igjen og kom i mål på en imponerende 12.plass i sin debut!

Tore hadde mange å ta igjen både på sykkel og løp. Det gjorde han også. Fra en plass utenfor topp 30 på svømmingen tok han igjen litt på sykkel og ikke minst veldig mange med en supersterk løpsetappe på 17.38. Bare Even Herslett og Henrik Oftedal på 1. og 2.plass greide å matche den tiden. Tore ble tilslutt nummer 15.

Dette var en helt ok sesongstart for oss. Vi hopper ikke i taket av plasseringene, men avstanden til teten er ikke avskrekkende. Med 3-4 uker til med hardtrening håper vi å slå enda bedre fra oss i NC Tønsberg 20. juni og ikke minst i NM Lang 27.juni.
Resultater her: www.holmestrandtri.com


Tore og Knut Ole svømmer i samme bane

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar