fredag 29. april 2011

Tilbake fra Playitas - sesongstart på søndag!

Beklager stansen i oppdateringer fra Playitas, men det ble etterhvert nok for oss med trening, hviling, soving og spising. Vi har hatt 2 fantastiske uker på Fuerteventura, og har lagt et solid grunnlag for sesongen 2011.

Det var lærerikt for alle å trene med danskene. De trener hardt og litt annereledes enn vi er vant til her hjemme. Stort sett alle 3 grener hver dag. 3 harde dager påfulgt av 1 "hviledag" med kun svømming. Vi fikk en ganske brutal start på uke 1, da vi ble kastet inn i programmet på danskenes dag 2. Det bar rett avgårde på bakkeintervall sykkel med Martin Jensen. Spesielt Knut Ole, som var på slutten av penicilin kur for bihulebetennelse gikk på en smell der i starten, men vi andre var helt på grensen vi også. Det var lærepenge for senere - alltid lurt å starte pent når man skal på 14 dagers samling.

Men vi hentet oss bra inn, og alle 4 fikk stort utbytte av oppholdet. Even er råsterk om dagen. Når leggen holder tåler han utrolig mye trening pga solid grunnmur gjennom hele høsten og vinteren. 35 timer uke 1 og 38 timer uke 2 sier det meste. På Halv Ironman gjennomkjøringen vi hadde lørdag i uke 1 lekte han med alle når han først somlet seg opp av vannet. Han jodlet i fjellene mens han gruset forbi alle. Vi tror flere kommer il å oppleve akkurat det i 2011 - hvis han holder seg skadefri.

Erlend er også sterk. Han var den av oss som trente mest med de danske landslagsgutta. I vannet glir han lett avgårde, følger Martin Jensen og Rasmus Henning på sykkeltur og matchet sågar Even på et intervallpass eller to på løp. Erlend er opptatt med eksamener ut mai - så han sparer vi til Hove Triathlon, Ironman France og ikke minst til NM på Sognsvann - han favorittløype hvor han tok sølv i 2008 og vant NC i 2010!

Knut Ole har utviklet seg veldig i løpet av vinteren. Han er råsterk. Svømmer bedre og bedre. Sykler bra og har også forbedret løpingen mye. Bare han holder seg frisk og holder hodet kaldt er han med i topp 10 her hjemme. Vi får allerede en pekepinn på det i Bø tipper vi.

Espen er på vei mot 2007 formen. Etter Even var han den som trente mest på Playitas. Mye takket være rutine, som gjorde at han roet seg litt de første dagene og trente jevnt og trutt etter programmet helt til siste dag. Sliter litt med løp, spesiellt etter hard sykling - men det bedret seg siste uken på Playitas. Sliter likevel med å holde nivået til de 3 andre.

Mens vi 4 var på Playitas har Tore trent på Mallorca og i USA. Han rapporterer om bra form og er klar for sesongåpning i Bø. Vegard er opptatt med husbygging og flytting til Kongsberg. Han kommer senere i sesongen.

Så vi er klar for å komme igang med 2011 sesongen i Bø i morgen! Vi satser på å markere de blå/hvite i teten!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar