onsdag 13. april 2011

Playitas Onsdag

Dagen idag ble ev det tøffe slaget! Vi startet med en times svømmeøkt på 2500m. Greit program. Etter noen timer hvile var det klart for lang sykkeltur. Erlend dro også idag ut med gruppen til Martin Jensen, og fikk 4,5t med nesten 32 i snitt. Det er raskt på denne øya...

Knut Ole, Even og Espen slapp oss ned i gruppe 2 idag, med Morten Fenger som sjef. Det var "fjell" på programmet. Gruppen ble splittet i 2, men vår del kom ganske raskt fra hverandre. Espen kjørte seg opp til de fremste, mens Even og Knut Ole etter litt tekniske problemer kjørte på alene. Det ble kjørt hardt i alle 3 stigningene av danskene og det ble etterhvert en ganske hard tur i varmen. Espen syklet litt over 100km, mens "sologutta" kom tilbake etter ca 125km.

Rett etter sykkel var det ut på overgangsløp. 20min hardt med en gang, så 30min jogg som avslutning. Erlend slet litt med kramper, mens de 3 andre fullførte bra. Knut Ole og Even løp på "den røde løperen" ut fra Playitas, mens Espen løp i rundløype på 1,4km ved stranden.


Uansett er alle rimelig møre nå i kveld. Lagrene er fyllt opp på den flotte buffeten og humøret er på topp. Danskene har hviledag i morgen, dvs kun 1t svømming. Men vi vurderer en rolig sykkeltur i tilegg iom at vi kom ned en dag senere. Men det lurer en hard triathlon simulering på fredag, så det gjelder å ikke brenne for mye krutt i morgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar