tirsdag 3. mai 2011

Nære på i første forsøk!



Even Olsen var nære på seier i årets første NC i Triathlon. Det skilte bare 4sek til Tom Remman etter bra sykling og ok løping av Even.

Bøsprinten med 750m basseng svømming i heat på fulgt av jaktstart på 20km sykkel og 5km løp ble absolutt en bra start på sesongen for oss. Aller mest gledelig var svømmingen til Tore Sand-Hanssen. Han har virkelig tatt tak siste måneden og presterte 12:23. Det var imponerende og gledelig fremgang! Da var han plutselig på "striking distance" med sin gode løpskapasitet. Det holdt til slutt til en 11.plass totalt.
Even svømte også bra på 11:28, bare litt over 2min bak Tveiten og Remman i teten. Arild falt desverre langt bakover på sykkel, men Even tok igjen 1min på Remman på de 20 kilometerene. Han åpnet forykende hardt på løp, men greide ikke tette luka til Tom helt. Med 112 timer trening i beina i april ble det litt tungt på slutten:-) Så det er bare å gratulere Tom og Team Nakamura med årets første seier. Det som er gledelig er at Even er med fra start i år - og han pleier ikke bli dårligere utover i sesongen;-)

Knut Ole Thoreplasshadde en ok svømming, og startet syklinga rett bak Even. Men på sykkel gikk det litt treigt med han og han tapte endel plasser. Han ble kjørt inn og ifra av Espen, men tok det igjen på løp hvor han løp seg opp til en 10.plass. Espen var 28 etter svømmingen, syklet likt med Remman i tet og tok igjen 20stk. Han løp ut som nummer 8, men måtte gi tapt for Knut Ole, Tore og 3 til og kom i mål som nummer 13. På plassene bak kom Franco Maggi og Arild Tveiten, også begge fra BK på 14. og 15.plass så vi kom pent og ordentlig på rekke.

Alt i alt en godkjent start for oss. Vi har 1 mann med i teten. Med Erlend Skogland til start regner vi med å ha 1 mann til der oppe. Vi andre er svært jevne, alle med kapasitet til topp 10 plasseringer på gode dager. Så vi er et sterkt og godt forberedt lag i år. Neste stopp blir NM Duathlon hvor vi stiller med Even, Tore og Knut Ole.


Ellers var det gøy å se deler av det nye Ungdomslandslaget i aksjon. Mikael Iden imponerte med 4.plass blant seniorene og Lotte Miller like mye med 3.plass blant damene. Hun er bare 15 år, og må da være et talent for verdenseliten om noen år hvis hun gjør ting riktig?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar