tirsdag 3. august 2010

Sterkt av Tore og Bjørnar i Kalmar!!

Bjørnar og Tore stilte til start i årets åpne svenske mesterskap på Ironman distansen i Kalmar lørdag 31.juli. Bjørnar åpnet knallsterkt og var oppe av vannet etter 3800m som nummer 2 på tiden 53.28! Han beit godt fra seg på sykkel med 5.08, men tapte noen plasser til svensker som syklet meget sterkt. Ut på løp var han nr. 27, og han holdt seg i topp 30 helt til det gjenstod 1 runde løping. Da sprakk det skikkelig og han kom seg i mål som nummer 84 på tiden 10.04.10.

Tore svømte noe dårligere på 1.22, men derfra gikk det bare bedre og bedre. Han syklet like fort som Bjørnar (5.08) Med det passerte han over 200 konkurrenter og var inne i topp 50 da løpingen begynte. Med svært sterke 3.15.16 (syvende beste løpetid i herrer senior) løp han seg helt opp på 33.plass med tiden 9.50.49.

Meget sterkt jobbet av begge gutta etter skuffende NM insats for 1 måned siden!