tirsdag 3. august 2010

Dobbeltseier i Tuddal Triathlon!

Even og Knut Ole tok dobbeltseier i den første utgaven av Tuddal Triathlon! Stevnet gikk på olympisk distanse, og kun 1 uke før Norseman var det noen som ønsket en generalprøve. Bjørn Skollerud, Team Intersport Nakamura, tok teten på svømminga tett fulgt av lagkamerat Øystein Askjem. Men Knut Ole, med Even i beina, var bare litt over 3min bak. Ut på sykkel gikk Even til verks som vi kjenner han og hadde klart beste sykkeltid for dagen. Dermed lå alt til rette og med også dagens beste løpetid ble det sier med over 4min! Vi gleder oss til å se hvordan dette går fra Eidfjord til Gaustadtoppen på lørdag!

Knut Ole holdt følge med Even et lite stykke på sykkel, men måtte etterhver slippe. Han holdt samme fart som Skollerud på sykkelen, men ingen andre oppe i teten greide å matche det. På løp sprakk Skollerud, og dermed kunne Knut Ole sikre andreplassen og dobbeltseier til laget!


At gutta tok med 3000,- og 2000,- i pengepremier gjorde ikke dagen mindre suksessrik:-) Tak til arrangørene i Tuddal for glimrende arrangør debut!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar