lørdag 14. august 2010

Oslo Triathlon




Vi stilte med Even, Espen, Knut Ole og Truls på dagens Oslo Triathlon. NorgesCup på olympisk distanse i flott vær og med over 500 deltakere ved Sognsvann.

Alle våre var tett samlet etter svømminga, med Even først rett foran Knut Ole. Truls og Espen fulgte under minuttet bak. Even fikk raskt prblemer med sykkelen, både ødelagt pedal og punktering så han måtte bryte selv etter iherdige forsøk på reparasjoner. Knut Ole syklet veldig sterkt på sin Cheetha, men ble liggende litt alene rett bak tetklyngen. Truls og Espen vekslet på å lede på hverandre såvidt utenfor topp 10.

På 10km løp avsluttet Knut Ole sterkt og løp inn til en kjempesterk 7.plass sammenlagt. Det holdt til 2. plass i herrer senior. Truls ledet på Espen lenge, men på sisterunden våknet Norseman beina til Espen omsider, og han løp forbi med 3km igjen. Det holdt til 16. og 18.plass totalt, og 8. og 10. plass i herrer senior. Vinner ble Erlend Skogland fra Haugesund.

Resten av laget sparte vi til NM på hjemmebane på søndag. Da stiller vi med Bjørnar, Even, Tore, Jon, Knut Ole, Truls og spennende debutant Morten Urdal Bakke. I tilegg stiller fjorårsvinner av Kongsberg Triathlon, Heidi Rørdam Gundersen for BK. Vi gleder oss som unger!!

Alle foto: Gerhard Sletten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar