søndag 5. juni 2011

En flott dag på Jevnaker!

Lørdag var det klart for årets 3. Norges Cup stevne i triathlon. Det ble ny overlegen sier til Even Olsen!Knut Ole
ble nummer 4 og Espen nummer 9!
Olum på Jevnaker var stedet. Med flott sommervær de siste dagene ble rammen perfekt. Over 16 grader i vannet gjorde det behagelig å svømme også. Våre 3 lå samlet i en stor gruppe på 1. runde av svømminga, i front dro Bjørn Skollerud fra som ventet, med brødrene Johannessen rett bak. På runde 2 kom Knut Ole seg litt løs fra gruppen, mens Espen måtte slippe. Likevel bra svømt av alle 3, og avstanden til tet var under 4min for alle.

På sykkel gikk Even og Michael Reinboth, Skarphedin, hardt til verks i den svært kupperte løypa. Aldri har vel disse gutta kjørt inn teten så lett og allerede på runde 2 var de forbi Skollerud og Øyvind Johannessen. Knut Ole kjørte også meget sterkt opp i topp 5, og også Espen avanserte opp i topp 10. Det skulle vise seg at den harde løypa etterhvert skilte klinten fra hveten - og Even og Michael hadde god ledelse da de la ut på 10km løping.

Knut Ole løp ut som nummer 4 og Espen som nummer 8. Allerede på 1. runde viste Even hvem som var sterkest, og michael måtte slippe etter ca. 2km. derfra og inn bare økte Even og vant til slutt med 1,5min!

Knut Ole løp innpå Johannessen på 3. plass, men greide ikke å tette luka helt, dermed ble det 4.plass kun 8 sekunder fra pallen. Espen startet bra i rygg på Kristian Horne og Frank Kristiansen, men greide ikke matche disses fart. Ut på siste runde kom Christian Nilsson, Østmarka, forbi og dermed ble det 9.plass.

Alt i alt en god dag for laget vårt! Even er i kjempeform om dagen og skal bli vanskelig å hanskes med videre også. Vi er på meget god vei til å bli landets beste triathlonlag - hvertfall når de som hevder å være det pr. idag bare kommer til start med 1 mann;-)