lørdag 21. mai 2011

NM GULL til Even Olsen - bronse til laget!

Da har Team BK Triathlon - Ridley tatt sin første gullmedalje i NM! Og ikke overraskende var det Even som stod for prestasjonen! Og det var en bra prestasjon, med Anders Aukland og flere andre sterke skiløpere på plass.

Even forteller at han måtte la Aukland, Monsen og Østensen gli litt unna på den første løpingen på 7,5km. Han hadde bestemt seg for at han måtte være i tet innen 4 runder (av 6) på sykkel, og kjøre fra dem derfra for å ha sjanse på gullet. Men med den sykkelformen han har om dagen tok det ikke 2 runder engang før de 3 dukket opp, og da hadde Aukland og Monsen i tilegg kuttet løypa med nærmere minuttet:-)

Even kjørte fra derfra og hadde over minuttet ledelse ut på siste 3km løp. Han turte ikke slippe opp på gassen og økte ledelsen til 1min og 23sek i mål! Det er rett og slett utklassing av resten av feltet.

Men Even følte han risikerte hele sesongen for å få dette gullet. Mye trafikk og dårlig vakthold i sykkelløypa gjorde at han måtte ta sinnsyke sjanser for å sykle fort. "Et under at jeg ikke ble skadet!" sier han.De sjansene turte ikke våre 2 andre, Knut Ole og Tore å ta. Dermed havnet de lenger ned på listen. Tore var ikke langt bak tet etter løp, men etter nesten å ha frontet med bil på runde 2 ble han redd og følte han syklet resten med hendene på bremsene. Det har vi full fortåelse for med Ironman Austria om 46 dager. Noe av samme historien fra Knut Ole, som i tilegg følte kroppen var tung etter 1 uke med litt sår hals.

Uansett sikret gutta bronse i lagkonkurransen, slått av Royal Sport og Holmestrand Triathlon.

Neste stopp blir NC på Jevnaker 4. juni!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar