onsdag 29. juni 2011

Klagenfurt here we come!

Da er vi på vei til årets hovedmål for 4 av lagets medlemmer. Ironman Austria i Klagenfurt starter kl 0700 på søndag. Stevnet kan følges live på http://www.ironman.com/

Våre 4 menn er Even, Espen, Knut Ole og Tore.

Det blir utrolig spennende å se hva Even får til der nede. Sesongen til nå har jo vært et eventyr, og han er i sitt livs triathlonform. Så får vi se om han greier å omsette denne formen til et godt resultat på Ironman også. Målet er Hawaii kvalifisering, og drømmen er en tid under 9 timer. Det tror vi han skal greie!

Espen er veteranen, med 16 fullførte Ironman siden 1997, derblant Hawaii. Hans personlige rekord er fra nettopp Klagenfurt i 2007 og lyder 09:26:55. Men Espen sin oppladning har langt fra vært optimal, da han mistet faren sin forrige lørdag.

Knut Ole har hatt en sterk sesong til nå og debuterer på Ironman distansen på søndag. Det blir spennede å se hvordan det går. Han leverte et knallsterkt løp på den halve distansen på slutten av sesongen 2010, og med sitt solide treningsarbeid i år bør han være god for under 9 timer og 30min.

Tore har trent svært solid og kjører sin 3 Ironman. Det gikk bra i Kalmar ifjor, og svømmer han ok er han sterk på sykkel og god for under 3:10 på maratonen på en god dag. Han bør også være god for under 9t og 30min hvis alt klaffer.

Uansett blir dette spennede og vi skal prøve å rapportere så godt som mulig fra Østerrike. Even og Knut Ole er allerede på vei i bil, mens Espen og Tore ankommer med fly torsdag ettermiddag.

Følg også med her:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar