tirsdag 29. juni 2010

Even best av oss på NM Lang




Vi kan vel ikke si annet enn at dette var skuffende. Even ble best på NM Lang på søndag med en 9.plass. Espen ble 14 og wannabe Truls nr. 23. Bjørnar og Tore brøt løpet.

Even var der han skulle være opp av vannet, og la i veg med friskt mot på sine nye Ridley Dean. Han fikk kontakt med teten, men muligens kostet syklingen for mye? Det ble hvertfall tungt på løp, og på slutten sprakk det så og si helt. Uansett et bra forsøk av Even.

Espen hadde kanskje en av sine beste svøm noen gang. Det har værtfall aldri vært kortere tid frem til teten etter 1900m. Men resten av løpet ble en berg og dalbane affære. Han brukte nesten 2 runder på å komme igang på syklinga, og etter en bra avsluttning på Ridleyen var det en dårlig start på løpinga også. Men avsluttningen var bra og han løp seg opp 2 plasser siste 7km.

Vi gratulerer gutta i teten med fenomenal innsats. Det har vel aldri gått så fort i et norsk triathlon NM noen gang. Vi greide desverre ikke være med på leken, og må ta oss i nakken frem til NM på hjemmebane.

Nå blir det Ironman fokus på laget. Jon drar igang i frankfurt på søndag. Tore og Bjørnar i Jernmannen, kalmar 30. juli og Even og Espen på Norseman 7. august.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar