lørdag 26. juni 2010

Bjørnar best av våre på Ringshaug

Årets andre NC i traithlon gikk på ringsahaugstranda i Tønsberg søndag 20.juni. Igjen var det sprint, men denne gang med svømming i sjø.

Bjørnar ble best av våre på 6.plass. Var med teten opp av vannet, og nr. 3 ut på løp. Han tapte noen plasser på løp, men alt i alt en sterk sesongdebut på Bjørnar.

Tore viste seg fra en mye bedre side enn i Holmestrand. Med våtdrakt på ble det mye kortere avstand frem etter svømminga. Og med god sykling og veldig god løping var han nummer 11 i mål. Desverre fikk han 2min tidstilegg for ureglementert sykling i en rundkjøring, og ble deplassert til nr. 15.

Knut Ole gjorde et veldig bra løp i sin andre triathlon. Bra svømming, men tapte mye tid i T1. Syklinga satt mye bedre enn sist og den avsluttende løpinga var også bra. Det holdt til en 11.plass.

Espen var bra med opp av vannet, sammen med Knut Ole. Superrask skifting som vanlig og sterk sykling helt til det ble bom i en sving og feilsykling. Løpinga gikk veldig tungt og han ble nummer 12.


Til NM Lang har vi Even tilbake også, så vi gleder oss til å ta opp kampen i Holmetrand 27.juni. Målet er 1mann på pallen og pallen i lagkonkurransen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar