fredag 1. juli 2011

Klagenfurt Dag 2

Da er den hektiske fredagen over. Allerede før 8 var Knut Ole oppe og ferdig med frokost. De 3 andre var treigere på avtrekkeren. Frokosten på Hotel Atrigon var veldig bra. Mye bedre enn forventet faktisk!

Klokken 9 bar det avgårde i bil til Europa Park og svømming i løypa i Wörthersee. 40min, hvor vi dro på ganske bra ut til endebøya og svømte rolig tilbake. Så var det registrering og henting av startnummer før det ble shopping på triathlon expoen:-)

Ferdig shoppet kjørte vi en runde i bil i sykkelløypa. Greit å ha sett den før søndag.

Vel tilbake på hotellet ble det avslapping (les soving) før vi dro ut på siste løpeøkta før søndagens race. Løp 45min delvis i løpeløypa med 4 stigningsløp innlagt. Beina føltes bra på alle.

Så ble det rask dusj og avgårde til arrangørens pasta party. Dagens nedtur! Vi kom riktignok litt seint, men makan til elendig pastaparty har vi neppe sett. Salat, litt tørt brød og tørr pasta ved siden var ganske elendig. Det var bomtur!

Dermed bar det raskt tilbake til hotellet hvor det blir slapping resten av kvelden. De siste forberedelsene gjøres i morgen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar