fredag 15. oktober 2010

2011 og treningsdagbøker

Teamet vårt er i full gang med forberedelser og planlegging mot 2011 sesongen. Det blir noen utskiftninger på laget, som vil bestå av 6 utøvere. Pr. idag er Even Olsen, Knut Ole Thoreplass og Espen Wagener klare for laget. Tore Sand-Hansen er også svært nærme å skrive under kontrakt.

Hovedmålet for de 4 nevnte er Ironman Austria 3.juli, med Hawaii kvalifisering for øyet. Men vi håper også å få på plass 2-3 utøver på Norseman Xtreme som er Norges viktigste stevne.

På sponsorsiden er Racingdepot AS med videre, så vi fortsetter selvfølgelig på Ridley temposykler som vi er veldig fornøyd med. Limar hjelmer, Santini tøy og Vredestein dekk blir også sponset av Racingdepot. bilSpiten AS fortsetter som bilsponsor så vi blir å se i Volvo, Mazda eller Ford til sommeren også. Espen venter på splitter ny Ford S-Max i farge hvit som kommer til å synes godt:-) Den ultimate bilen for triathleter med familie!

Vi har andre ting på gang også, de får vi komme tilbake til etterhvert.

Vi har tatt utfordingen Thomas Alsgaard ga til Petter Northug & Co! Så hvis du ikke finner treningsdagboka til northug på nett enda så kan du trøste deg med våre:-) Se linker i høyre margen.

Vi kommer straks tilbake med vårt sesongopplegg og flere signeringer

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar